skip to Main Content

Etelän Rappaus Oy on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja täsmällisenä. Jos kuitenkin kohtaat jotain virheellistä tai vanhentunutta tietoa, arvostamme sitä, että voisit kertoa siitä meille. Osoittakaa meille, mistä kohtaa verkkosivustoa virheellinen tai vanhentunut tieto on. Tarkastamme sekä korjaamme puutteet ja virheet mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: etelan.rappaus@gmail.com.

Emme ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai puutteellisuudesta, emmekä vahingoista, jotka johtuvat ongelmista yhteyksissä tai ovat luontaisia ongelmia ​​tiedon levityksen myötä Internetin kautta, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä yhteyksissä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Etelän Rappaus Oy ei vastaa mistään menetyksestä, joka aiheutuu tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä, jotka Etelän Rappaus Oy on antanut tämän sivuston kautta.

Henkilötietoja, jotka annat meille vastauksesi tai tietojen pyyntösi yhteydessä, käytetään vain tietosuojalausuntomme mukaisesti.

Etelän Rappaus Oy ei ole vastuussa sellaisten verkkosivustojen sisällöstä, mihin tai mistä hyperlinkki tai jokin muu viittaus on tehty. Kolmansien osapuolten tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin sovelletaan näiden kolmansien osapuolten ehtoja.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat kolmansille osapuolille, jotka ovat itse asettaneet verkkosivuille sisältöä tai joilta Etelän Rappaus Oy on saanut käyttöoikeuden sisältöön.

Näiden materiaalien kopiointi, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Etelän Rappaus Oy :n kirjallista lupaa, paitsi ja vain, jos pakottavan lain säännöksissä (kuten lainausoikeudessa) toisin säädetään, ellei erityinen sisältö määrää toisin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston esteettömyydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Back To Top